Januari 2022
Spiros Dijkstra – geslaagd in 2016

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Na 17 jaren bij justitie werkzaam te zijn geweest en de zoveelste reorganisatie was het genoeg. Toen kwam ook de vraag wat wil ik en wat kan ik……
Fotograferen was al jaren een geliefde bezigheid van mij. Maar alles wat ik in die jaren heb vastgelegd gebeurde in de automatische stand. Ik zag met regelmaat de mooiste foto’s en dacht dat wil ik ook. Maar zoals met alles in het leven daar
moet je wel wat voor doen! Na enig speurwerk op het internet kwam ik uit bij de School voor Fotografie in Breda. Twee dagen na het telefonische contact met Saskia te Koppele stond ik 110 km van huis in de school, die zo bleek later mijn werkzame leven totaal zou veranderen.
Je kunt mijn werk bekijken op mijn website
[Lees verder]

 

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route