Adobe Lightroom Classic  ONLINE

Cursus Lightroom Classic CC ONLINE
Adobe Photoshop Lightroom Classic CC is een voorbeeld van een nieuwe generatie programma’s die bedoeld is om digitale fotografen een -analoge workflow- aan te bieden.

We leren je tijdens deze cursus om te werken met alle onderdelen van dit programma voor de professionele fotograaf. Er wordt tijdens deze cursus aandacht besteed aan: het importeren van de beelden vanuit de camera of geheugenkaartje, het selecteren, sorteren en rubriceren van die beelden, het bewerken van de beelden (en dat geldt dan met name voor raw-beelden), en de uitvoer naar Photoshop, printer, diavoorstelling op het scherm of webpagina.

Uiteraard is er tijdens de cursus tijd om in te gaan op specifieke vragen over Lightroom en je digitale camera. Je kunt kiezen voor Lightroom basis of Lightroom vervolg. We beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.30 uur.

Tijdens deze onlinecursus Adobe Photoshop Lightroom Classic leer je alles over het importeren van de beelden vanuit de camera of geheugenkaartje, het selecteren, sorteren en rubriceren van die beelden, het bewerken van de (voornamelijk RAW-)beelden en over de uitvoer naar Photoshop, printer, diavoorstelling op het scherm of webpagina. Ook gaan we dieper in op de tips & tricks van werken met Lightroom en beeldbewerking.

Lesrooster Adobe  Lightroom Classic donderdagavond 11 maart 2021(basis) en donderdagavond 25 maart (vervolg)
Cursusgeld voor 2 avonden: € 250,=  incl. BTW
Lestijden: 19 – 21.30 uur
Docent: Jorgen Janssens
Wil je deelnemen? Dan kun je je hier inschrijven.

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route