Specialisatie

In de fotografieopleiding heb je alle ingrediënten aangereikt gekregen om een start te maken als professioneel fotograaf. De bouwstenen zijn er. Je hebt de techniek onder de knie, je eigen stijl krijgt vorm, je specialisme en sterke kanten ontwikkelen zich steeds meer. In een specialisatie fotografie kun je de volgende stap zetten.

Nu is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Vakbekwamer worden. Verbreden en verdiepen van je geleerde kennis en vaardigheden door te werken in de praktijk. Opdrachten binnenhalen, puntjes op de i zetten. Zelfstandig zijn.

Maar je merkt ook dat je er alleen voor staat. Is goed goed genoeg
Daarom biedt de School voor Fotografie de specialisaties portretfotografie en documentaire fotografie aan, voor fotografen die de fotografieopleiding achter de rug hebben. In deze specialisatie ligt de nadruk op het aanscherpen van de techniek en het verder ontwikkelen van een eigen stijl en professionaliteit. Je  krijgt oefeningen zodat de door jou gewenste vaardigheden verder toenemen. Je werkt tijdens de lessen aan een serie die beoordeeld wordt op de laatste lesdag van de specialisatie en die je kunt gebruiken voor je portfolio. De studiebelasting is ongeveer 6 uur per week incl. de lesdag.

Denk je er al een tijdje over om voor jezelf te beginnen of ben je al gestart met een eigen bedrijf? Praat je er veel over, maar lukt het niet om die laatste stap te zetten? Heb je een steuntje in de rug nodig? Wil je feedback op je foto’s en je portfolio aanvullen of samenstellen? Dan kun je deelnemen aan Ondernemen als fotograaf

Specialisatie fotografie 1

Specialisatie portretfotografie – Rudi Huisman

Rudi Huisman heeft door de jaren heen een eigen, zeer herkenbare stijl ontwikkeld. Daarbij laat hij zich inspireren door de oude meesters uit de schilderkunst, zowel in licht als compositie.

In deze specialisatie portretfotografie leer je hoe je in de studio en op locatie een goed en bruikbaar portret kunt maken. Lees verder…

 

 

 

Ondernemen als fotograaf – Jorgen Janssens

Denk je er al een tijdje over om voor jezelf te beginnen of ben je al gestart met een eigen bedrijf? Praat je er veel over, maar lukt het niet om die laatste stap te zetten? Heb je een steuntje in de rug nodig? Dan wordt het nu tijd: onderneem als fotograaf.

Wij geven je het laatste zetje, om daadwerkelijk spijkers met koppen te slaan. Deze specialisatie bij de School voor Fotografie heet daarom ook niet voor niets: En dan nu aan de slag. Tijdens vier bijeenkomsten op donderdag gaat Jorgen Janssens, ondernemer en beeldmaker je begeleiden vanuit zijn eigen ervaring. Daarbij schakelt hij waar nodig expertise van derden in om ook van jou een ondernemer te maken.. Lees verder…

 

 

 

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Hooilaan1
4816 EM Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
bij Van Houten
Oliemuldersweg 47
9713 VA Groningen
Route