In the picture 2017

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.

maart 2017
Nicole Tanke – geslaagd in 2016

 

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Na mijn burn-out enkele jaren ervoor, heb ik mijzelf goed leren kennen en was ik zoekende naar mijn roeping. Toen ik mij eenmaal ging verdiepen in de fotografie, werd ik zo blij en enthousiast dat ik verder wilde. Na de intake met Saskia, had ik direct een goed gevoel over haar en de 1-jarige fotografieopleiding en ben nog steeds blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik wou beginnen in de fotografie en een goede en gedegen en praktische opleiding volgen die goed bij mij past. Ook het persoonlijke karakter en service spreekt mij zeer aan.
Je kunt mijn werk bekijken bij: websiteFacebook, Instagram en Linesareverywhere 
[Lees verder]

februari 2017
Peter Verheijen – geslaagd in 2016

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
In het verleden heb ik diverse cursussen gedaan op het gebied van fotografie. Ik wilde eens een volledige opleiding volgen om eens na te gaan waar mijn krachten en waar mijn ontwikkelpunten liggen. Begin 2015 heb ik mijn baan opgezegd om deels aan de slag te gaan als freelance fotograaf en deels als planner (zzp`er) en ben ik begonnen met de 1-jarige fotografieopleiding bij de School voor Fotografie.
Je kunt werk bekijken bij: Facebook en op mijn website. Wekelijks heb ik publicaties in AD De Dordtenaar en Rivierland
[Lees verder]

januari 2017
Tatum Kempers – geslaagd in 2014

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Voor ik aan de opleiding begon had ik niet kunnen bedenken dat ik nu bezig zou zijn met het maken van kunstprojecten en videoclips. Ik ben altijd wel creatief geweest. Ik had een spiegelreflexcamera en gebruikte die altijd op de automatische stand. Ik wilde graag meer technische kennis. Ik heb eerst de basiscursus gedaan en die beviel zo goed dat ik door ben gegaan voor de 1-jarige fotografieopleiding. Voor ik aan de opleiding begon had ik niet kunnen bedenken dat ik nu bezig zou zijn met het maken van kunstprojecten en videoclips. Op mijn website kun je meer van mijn werk zien: www.tatumkempers.com
[Lees verder]

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Dr. Jan Ingenhouszplein 2
4814EH Breda
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route