Actueel

Hoe vergaat het studenten na hun afstuderen? Hoe hebben ze hun opleiding ervaren? Dat vertellen ze in de maandelijkse rubriek In de picture. En omdat we vaak vragen van opdrachtgevers krijgen plaatsen we oproepjes voor klussen op ons prikbord, net als vacatures en de aankondigingen van onze Kennisnetwerkavonden. Op het prikbord vind je ook de aankondiging van ons jaarlijks MVO-project. Inspiratie kun je opdoen bij de exposities die we voor je selecteren.

Prikbord

Hier plaatsen we oproepen van en voor studenten, werk, tips en nieuwtjes.
Lees verder…

In de picture

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.
Lees verder…

Kennis Netwerk bijeenkomst

Over de Kennis Netwerk-bijeenkomst
Elke aankomend professioneel fotograaf zal zichzelf op enig moment vol nieuwsgierigheid afvragen hoe een collega te werk gaat, hoe hij of zij tot die prachtige foto’s komt. En zich vervolgens afvragen: hoe ga en hoe kan ik dat doen? Om die nieuwsgierigheid te bevredigen en je tips voor de toekomst aan de hand te doen, houdt de School voor Fotografie eens per kwartaal een Kennis Netwerk-bijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor studenten en andere liefhebbers van fotografie. Op elk van deze informatieve bijeenkomsten is er een spreker en kun je ervaringen uitwisselen en kennismaken met elkaar
Lees verder…

MVO

School voor Fotografie gaat maatschappelijk ondernemen.
Met mijn School voor Fotografie voel ik al even de behoefte mij op het maatschappelijke vlak te gaan bewegen. Ik ben dan ook voornemens elk jaar een fotografisch project financieel te ondersteunen. Graag vraag ik daarbij jullie hulp! Op de Kennis-Netwerkavonden zal ik het project onder de aandacht van de aanwezige (oud)studenten brengen. Zij worden gevraagd een vrijwillige bijdrage te doneren. De School voor Fotografie zal een eigen bijdrage leveren en daarnaast de opbrengst van de Kennis-Netwerkavonden verdubbelen.

Dit jaar hebben we gekozen voor een initiatief van oud-student SVF en fotograaf Theo van Velthuijsen en zijn familie. Zij gaan dit jaar voor de eerste keer mee doen aan Alpe d’Huzes en streven er naar 2 x naar boven te lopen. Zij hopen een mooi bedrag voor het KWF op te halen. Je kunt meer lezen en zien bij:
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/kleinestapjes
https://www.facebook.com/kleinestapjes2018/
https://www.instagram.com/kleinestapjes/

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route