In the picture 2019

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.

januari 2019
Mirjam Schneijderberg – geslaagd in 2006

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Poeh dat is alweer 12 jaar (!) geleden. Maar ik kan het me nog wel herinneren. Ik ben altijd heel erg creatief geweest en ik wilde in die tijd naast mijn IT baan een creatieve carrière ontwikkelen. Een jaar daarvoor had ik het fotograferen ontdekt en ik vond het erg leuk om te doen én het ging me gemakkelijk af. Ik kon er heel veel van mijn creativiteit in kwijt dus de keuze was toen snel gemaakt. Ik besloot een opleiding te gaan doen om zo de basis onder de knie te krijgen. En juist op dat moment startte Saskia met een nieuwe opleiding in Breda.
Je kunt mijn werken bekijken op mijn website op Facebook en op Instagram 
[Lees verder]

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4 
9725 BG Groningen
Route