Cursussen

Hoe langer je bezig bent met fotografie, hoe meer je wilt. Mooiere prints, beter flitsen, sterkere portretten, creatiever denken, analoog etc. Als fotograaf ben je immers nooit uitgeleerd. Daarom bieden we ook cursussen aan bij de School voor Fotografie. Op deze pagina geven we een overzicht, zodat je kunt kijken welke cursus fotografie het beste aansluit bij je leerbehoefte.

De fotografiecursussen zijn bedoeld voor de fotograaf die wil blijven leren, maar die niet per se beroepsmatig met fotografie aan de slag wil. Je hebt het gevoel dat het beter kan, maar hoe? Deze cursussen zet je in één of in twee lesdagen op het goede spoor. Telkens toegespitst op een aspect van het vak brengen we je de fijne kneepjes van dat onderdeel bij.

Op dit moment bieden we een online cursus Lightroom  en een cursus Photoshop. In deze cursussen gaan we in op het verwerken en bewerken van je foto’s en leer je over een goede workflow. In de introductiecursus Foodfotografie brengen we in één dag de basis bij van een goede en smaakvolle foodfoto. 

Op verschillende momenten in het jaar breiden we het cursusaanbod uit. Zo is er geregeld een cursus studio portretfotografie en behoort ook een cursus flitsen tot het aanbod. Wil je een cursus fotografie volgen, hou dan deze pagina en in onze nieuwsbrief in de gaten voor de startdata. De verschillende cursussen zijn wisselend in Utrecht en Breda, foodfotografie is altijd in Rotterdam.

Alternatieve tekst

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route