In the picture 2020

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.

januari 2020
Jolanda Siemonsma – geslaagd in 2016


Senioren Portret – Project Zenna

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Fotograferen deed ik al mijn hele leven. Mijn grootste wens was dat ik na mijn middelbare school naar de School voor Fotografie kon gaan. Maar dat was niet haalbaar toen, omdat deze alleen in Den Haag was. Daarnaast mocht ik ook graag Photoshoppen, (en toen nog PainShopPro). Maar daar had ik foto’s voor nodig. Dus heb ik het fotograferen weer opgepakt na een aantal jaren. Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik voor iemand wilde fotograferen. Daarom besloot ik eind 2014 naar de Kamer van Koophandel te gaan om mij daar te laten inschrijven. Het voelde voor mij niet goed om een onderneming te starten zonder een opleiding. Ik had mijn oog al laten vallen op de School voor Fotografie, maar Breda was wel heel ver van Friesland. Dus toen de School voor Fotografie in Utrecht een vestiging begon heb ik geen moment getwijfeld en Saskia gebeld. Ik werd toegelaten en startte met de 1-jarige fotografieopleiding in februari 2015.
Je kunt mijn werk bekijken op mijn website, Facebook,  Instagram  en bij www.afscheidsfotografiesneek.nl
[Lees verder]

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4 
9725 BG Groningen
Route