In the picture 2018

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.

januari 2018
Ja’eli van Beveren – student in 2014

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Ik was al volop bezig met allerlei opdrachten, maar had hier nooit een opleiding voor gevolgd. Wilde ik mezelf serieus nemen als fotograaf en er in de toekomst ook echt volle bak voor kunnen blijven gaan, was het in mijn ogen belangrijk om een goede basis te hebben. De School voor Fotografie was voor mij de te volgen weg.
Op mijn website kun je meer van mijn werk zien: www.jaelivanbeveren.nl en op Facebook
[Lees verder]

januari 2018
Ja’eli van Beveren – student in 2014

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Ik was al volop bezig met allerlei opdrachten, maar had hier nooit een opleiding voor gevolgd. Wilde ik mezelf serieus nemen als fotograaf en er in de toekomst ook echt volle bak voor kunnen blijven gaan, was het in mijn ogen belangrijk om een goede basis te hebben. De School voor Fotografie was voor mij de te volgen weg.
Op mijn website kun je meer van mijn werk zien: www.jaelivanbeveren.nl en op Facebook
[Lees verder]

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Dr. Jan Ingenhouszplein 2
4814EH Breda
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4 
9725 BG Groningen
Route