Cursus Photoshop ONLINE

Cursus Photoshop CC basis en vervolg online
De perfecte foto die je hebt gemaakt blijkt vaak toch nog wat nodig te hebben. Een betere uitsnede, een correctie van de kleuren en een verbetering van het contrast. Maar hoe? Photoshop heeft verschillende ingangen en mogelijkheden, daarmee voor elke foto de juiste oplossing biedend. Deze Photoshopcursus is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met dit uitgebreide en professionele beeldbewerkingprogramma. Uiteraard is er tijdens de cursus tijd om in te gaan op specifieke vragen over Photoshop en je digitale camera. Je kunt kiezen voor Photoshop basis of Photoshop vervolg, we beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16 uur. 

Tijdens deze onlinecursus Photoshop CC basis leer je alles over het verwerken van je RAW en JPG bestanden en de verschillende manieren van kleurcorrectie, contrast en het maken van de juiste uitsnede. Ook leer je hoe je je origineel veiligstelt voor later gebruik en welke beeldkwaliteit nodig is voor een foto-afdruk of inkjetprint.

Tijdens de onlinecursus Photoshop CC vervolg gaan we in op werken met selectiegereedschappen, lagen, schaduwen, filters en diverse andere gereedschappen van Photoshop, zodat je de kennis hebt om een fotografisch natuurlijke montage te maken.

Photoshop CC basis: donderdag 15 april 2021
Photoshop CC vervolg: donderdag 29 april 2021

Cursusgeld: € 145,=  incl. BTW per lesdag
Leslocatie: Online
Lestijden: 09.30-16.00 uur
Docent: Jorgen Janssens
Wil je deelnemen, dan kun je je hier inschrijven.

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route