Lesrooster specialisatie En dan nu aan de slag Breda:
Najaar 2021

Uitsnede basisopleiding fotografie
Uitsnede basisopleiding fotografie

En dan nu aan de slag

Ondernemen als fotograaf

Denk je er al een tijdje over om voor jezelf te beginnen of ben je al gestart met een eigen bedrijf? Praat je er veel over, maar lukt het niet om die laatste stap te zetten? Heb je een steuntje in de rug nodig? Dan wordt het nu tijd: onderneem als fotograaf.

Wij geven je het laatste zetje, om daadwerkelijk spijkers met koppen te slaan. Deze specialisatie bij de School voor Fotografie heet daarom ook niet voor niets: En dan nu aan de slag. Tijdens vijf bijeenkomsten op maandag gaat Saskia te Koppele, directeur, ondernemer en beeldmaker je begeleiden vanuit haar eigen ervaring. Daarbij schakelt ze waar nodig expertise van derden in om ook van jou een ondernemer te maken.

Wat kun je verwachten? Je gaat een begin maken met je eigen onderneming als fotograaf. Doel is helder te krijgen hoe je bedrijf eruit gaat zien en welke stappen jij daarvoor moet ondernemen. Vragen die we je helpen te beantwoorden zijn: Wie zijn je klanten? Wie zijn je concurrenten? Hoe zijn je ondernemersvaardigheden? Welke prijzen kun je hanteren? Welke investeringen moet je doen? Hoe ga je je presenteren? Website, social media? Wat moet je er mee? Hoe wil je je positioneren? Welke vorm kies je voor je portfolio? Wat wil je verdienen? Wat wil je nog leren? Waar moet je op letten met je administratie?
Het doel is om uiteindelijk helder te krijgen hoe je effectief, doelgericht en commercieel zaken kunt doen als fotograaf met je eigen onderneming.

En dan nu aan de slag, onderneem als fotograaf.

Start: najaar 2021, 5 lesdagen
Locatie: Breda
Docent: Saskia te Koppele
Lestijden: 09.30 -16.00 uur
Lesgeld: € 595,= dit is incl. BTW

Inschrijven

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route