In the picture 2014

Hoe vergaat het oud-studenten van de School voor Fotografie? Wat doen ze nu en welke plannen hebben ze voor de toekomst? We zetten elke maand een fotograaf in de picture. Lees hier hun verhalen en bekijk de foto die ze hebben gekozen voor deze rubriek.

december 2014 – Corrine Raijmaakers
afgestudeerd in 2011

bottle

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Al jaren fotografeerde ik als hobby. Veel mensen vroegen me te fotograferen, ik fotografeerde veel portretten en wat bruiloften van familie en vrienden. Fotograferen werd mijn passie, ik wilde meer kennis opdoen. Naast mijn werk besloot ik de opleiding te beginnen om meer te leren, maar ook om bewuster te gaan fotograferen.
Mijn werk is te zien op: www.senangfotografie.nl en www.facebook.com/senangfotografie
[Lees verder]
november 2014 – Vera Claessen
afgestudeerd in 2007

ronaldo

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Na de middelbare school ben ik rechten gaan studeren in Amsterdam. Met veel plezier heb ik deze studie afgemaakt en evenzeer daarna als jurist gewerkt. Fotograferen was mijn grote hobby. Ik wilde meer weten en meer uit mezelf halen. Het was voor mij duidelijk dat ik daarvoor een opleiding moest gaan volgen. In 2005 ging bij mij het roer om. Mijn juridische carriere maakte plaats voor een opleiding fotografie.
Mijn werk is te zien op www.veraclaessen.nl en Issuu
[Lees verder]
augustus 2014 – Marie-Louise Boissevain
afgestudeerd in 2006

MLBfoto

Even terug naar het begin. Wat wilde je bereiken?
Tijdens de opleiding ben ik in aanraking gekomen met studiofotofotografie en terwijl ik toen – volslagen onterecht – dacht dat ik dat niet leuk zou vinden, is dat uiteindelijk wel mijn specialisatie geworden.
Mijn werk is te zien op: www.mlbfoto.nl en www.facebook.com/MLBfoto
[Lees verder]
juli 2014 – Claudia van der Starre
afgestudeerd in 2012

Model-Jaleesa-Koelen-1793

Even terug naar het begin. 
Mijn droom was mijn eigen fotostudio te beginnen. Hoe stoer is het als je het dan ook echt doet? Mijn fotostudio in Bergschenhoek is ingericht met aparte achtergronden, zoals stoere oude deuren en raampartijen. Mijn stijl laat zich karakteriseren als stoer en gewaagd, maar bovenal fashionable. Naast werk in de studio vind ik het een uitdaging om veel te werken op locatie.  Dat is echt mijn passie. Ik maak regelmatig modereportages en dat doe ik met heel mijn hart en ziel. Ben je benieuwd naar wat ik nog meer doe?
Neem een kijkje op www.csfotofocus.nl
[Lees verder]

juni 2014 – Els Baltjes
afgestudeerd in 2008

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?Als dochter van een fanatieke amateur-fotograaf ben ik al van jongs af aan bezig met fotograferen. Toch heb ik er eigenlijk nooit bij stil gestaan om er mijn beroep van te maken. Ik heb psychologie gestudeerd, tien jaar in de reclamebranche gewerkt en voor de klas gestaan. Fotografie begon pas echt te kriebelen toen ik in 2005 van mijn man een digitale camera kreeg. Sindsdien ben ik er echt helemaal verslaafd  aan geraakt.
Mijn werk is te zien op mijn eigen website: www.eb-fotoart.nl Daarnaast heb ik een Facebookpagina
[Lees verder]

mei 2014 – Colinda Boeren
afgestudeerd in 2008

Colinda-Lieke

 

Even terug naar het begin. Weet je nog waarom je destijds aan de opleiding bent begonnen? Wat wilde je bereiken?
Nadat ik een paar jaar met de kinderen thuis had gezeten, ben ik gaan fotograferen. Eerst in de vorm van een cursus, maar al snel merkte ik dat ik meer dan alleen een cursus wilde. Vond het heerlijk om creatief bezig te zijn. Dus ik wilde me laten omscholen tot fotograaf.
Mijn website kun je vinden op www.imirafoto.nl,  Facebook  Publicaties staan in een magazine van de Weight Watchers, magazine van Reistijd of Veolia en er is werk te zien in Night Fever 2 Hospitality Design.
[Lees verder]

april 2014 – Jorgen Janssens
afgestudeerd in 2010

Tattoo-beurs

 

De meest recente publicatie is het boek  ‘De Faam – 175 jaar suikerwerken’. Afgezien van een paar exemplaren die ik zelf nog in huis heb is deze oplage uitverkocht. Stadsfotograaf Breda voor alles met betrekking tot Breda: www.stadsfotograafbreda.nl en facebook Deze site gaat dus flink onderhanden genomen worden. Kom over een tijdje nog maar eens kijken dan zie je gelijk het verschil
[Lees verder]

maart 2014 – Guido van der Kroef
afgestudeerd in 2008

iizzoo_boschstraat1

Mijn werk is te zien op mijn website www.iizzoo.nl en in enkele fotoboeken bij blurb.com. Daaronder zit een portfolioboek. Daarnaast heb ik eind 2013 een digitaal magazine met eigen werk, zowel in tekst als beeld, uitgebracht bij issuu.com..
[Lees verder]

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Hooilaan1
4816 EM Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
bij Van Houten
Oliemuldersweg 47
9713 VA Groningen
Route