Startdata Breda 2021:
Dinsdag 22 februari 2022
zie lesrooster 

Startdata Utrecht 2021:
Donderdag 27 januari 2022
zie lesrooster 

P R I S M A   1-jaar in Breda en Utrecht

P R I S M A – Professioneel, Recreatief, Inspirerend, Spiritueel, Motiverend en met Aandacht fotograferen.

P R I S M A  is voor mensen die blij worden van fotografie, maar voor wie fotografie ook een manier is om meer over zichzelf te ontdekken. Die zich creatief willen ontwikkelen, inspiratie willen opdoen en letterlijk zoeken naar een lichtere invulling van hun leven. In een jaar tijd leer je je camera beheersen en fotografeer je als een prof, zonder dat je de ambitie hebt om van fotografie je broodwinning te maken.
Fotograferen is meer dan het vastleggen van een moment. Fotograferen is ook leven in het moment. Wat je fotografeert, is jouw keuze, jouw blik op de wereld. Of zelfs: jouw visie op de wereld om je heen. Jij bepaalt wat je laat zien, omdat je dit moment of deze plek wilt delen, aan anderen wilt laten zien, maar ook omdat je een visueel verhaal wilt vertellen. Een visueel verhaal voor nu, maar ook voor later. Voor jezelf en voor een ander.
Dat moment, die plek en je visie wil je in je eigen stijl vastleggen, waarbij de kracht van je beeld niet afhangt van het geluk van een toevalstreffer. Je wilt een constante en professionele fotografische kwaliteit leveren.

Voor die fotograaf hebben we P R I S M A 
Na deze opleiding geeft fotografie je nog meer plezier en zingeving na of naast een werkzaam bestaan en hebben je fotoreportages en foto series een fotografische en uniforme kwaliteit.

P R I S M A  is er voor jou, om je met fotografie in je kracht te zetten. Ook met gelijkgestemden aan de slag? Schrijf je nu in.

Je kunt deze opleiding volgen als je bij de School voor Fotografie een Basisopleiding fotografie bij ons succesvol hebt afgerond. Heb je ergens anders een basisopleiding gedaan, of denk je dat je de Basisopleiding fotografie over kunt slaan, dan nodigen we je uit voor een gesprek om je fotowerk te laten zien.

Lesdagen: 20, eens per drie weken
Komt een andere lesdag je beter uit, laat dat even weten via het inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen voor die lesdag kan er nog een groep starten.
Lesgeld 2022:  dinsdag en donderdag  € 2475,= 
Inschrijfgeld: € 100,=   (Heb je bij ons de basisopleiding fotografie gevolgd dan geldt inschrijfgeld als vooruitbetaling van het lesgeld).
Studiebelasting: 8 uur per week incl. lesdag.
Benodigde apparatuur: digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera 18 Megapixels of meer, TTL-reportageflitser met richtgetal ongeveer 40 en laptop.
Benodigde software: Adobe Photoshop CC en Lightroom Classic CC

Informatie aanvragen         Inschrijven

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route