Over de School voor Fotografie

De School voor Fotografie stoomt fotografen klaar voor de praktijk.
Alle fotografieopleidingen zijn gericht op het vakmatig werken. Praktijkgerichte opdrachten worden ondersteund met duidelijke theorie, gegeven door docenten die ieder jarenlange praktijkervaring hebben in de fotografie. De groepen zijn niet groter dan 12 studenten.

Ben je regelmatig in de weer met je fotocamera? Kom je terug met mooie plaatjes, maar weet je ook dat het beter kan? Dat er meer uit je camera en jezelf te halen valt? Dan is de Basisopleiding iets voor jou.  Heb je de Basisopleiding bij de School voor Fotografie gevolgd, dan kun je doorgaan met de 1-jarige Fotografieopleiding. Dit is een vakopleiding tot professioneel fotograaf.
Wil je je nog verbeteren, zonder dat je van fotografie je beroep wilt maken. Daarvoor hebben we de Basisopleiding Fotografie Plus samengesteld
Als je zin hebt om eens te komen kijken tijdens een les, dan ben je welkom. Vul dan even een contactformulier in met de mededeling les bijwonen, dan bellen we je om een afspraak te maken.

Beeld van student fotografie opleiding
Foto student fotografieopleiding

Basisopleiding fotografie (3 maanden)

Ben je regelmatig in de weer met je fotocamera? Kom je terug met mooie plaatjes, maar weet je ook dat het beter kan? Dat er meer uit je camera en jezelf te halen valt?
Lees verder…

Basisopleiding fotografie PLUS (3 maanden)

De basisopleiding heb je achter de rug, je hebt al flinke stappen gezet met je fotografie. Toch wil je je nog verbeteren, zonder dat je van fotografie je beroep wilt maken. In zes extra lesdagen borduren we voort op wat je tijdens de Basisopleiding hebt geleerd.
Lees verder…

Fotografieopleiding (1-jarige vakopleiding)

Fotograferen is een vak. Een vak dat je kunt leren. In een jaar tijd ontdek je de verschillende disciplines van de fotografie. Je werkt in de fotostudio, maakt reportages en leert omgaan met professionele apparatuur.
Lees verder…

Specialisatie

In de fotografieopleiding heb je alle ingrediënten aangereikt gekregen om een start te maken als professioneel fotograaf. De bouwstenen zijn er. Je hebt de techniek onder de knie, je eigen stijl krijgt vorm, je specialisme en sterke kanten ontwikkelen zich steeds meer. Nu is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Vakbekwamer worden. Verbreden en verdiepen van je geleerde kennis en vaardigheden door te werken in de praktijk. Opdrachten binnenhalen, puntjes op de i zetten. Zelfstandig zijn.
Lees verder…

Cursussen

Hoe langer je bezig bent met fotografie, hoe meer je wilt. Daarom kun je ook korte cursussen fotografie volgen bij de School voor Fotografie. De fotografiecursussen zijn bedoeld voor de fotograaf die wil blijven leren, maar die niet per se beroepsmatig met fotografie aan de slag wil.
Lees verder…

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Puddingfabriek
Viaductstraat 3-4 
9725 BG Groningen
Route