Eéndaagse cursus Foodfotografie (introductie)

Hoe krijg je een gerecht zo smakelijk op de foto dat je het eigenlijk meteen zou willen opeten? Dat is het geheim van een goede foodfotograaf. Want bij het fotograferen van eten komt veel meer kijken dan alleen het zorgen voor een juiste belichting. Foodfoto’s hebben nog meer dan andere product- en reclamefoto’s het doel te verleiden, ze moeten je letterlijk lekker maken. Dus zijn naast licht, styling, compositie en standpunt van groot belang.

In deze ééndaagse workshop Foodfotografie brengt docent Harm van den Broek je de eerste kneepjes uit dit specifieke onderdeel van de fotografie bij. Deze introductiecursus foodfotografie kan je volgen met welke camera dan ook. Van DSLR tot smartphone, de mogelijkheden en beperkingen van je camera komen dan ook gelijk aan de orde.

Tijdens de workshop geeft Harm ook aan wat het voordeel is van het inzetten van fotografische technieken zoals scherptediepte en studio(flits)lampen.

Docent en foodfotograaf Harm van den Broek is al jaren gespecialiseerd in foodfotografie. Over zijn eigen werk zegt hij:  “Opvallend aan mijn fotografie is de echtheid. Geen overtrokken gladde studioplaten, maar ongecompliceerde foto’s met sfeer en smaak.”
Lees ook: Harm van den Broek in Metro

 

 

 

Lesdag: najaar 2021
Docent:  Harm van den Broek
Locatie: Studio van Harm van den Broek in Rotterdam
Lestijden: 9.30 uur – 16 uur
Inclusief: lesmateriaal, producten, props en lunch
Cursusgeld: euro 225,= (incl. BTW)

Wil je deelnemen, dan kun je je hier inschrijven

E-mail: info@schoolvoorfotografie.nl
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 076-5203200

School voor Fotografie Breda
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
2e verdieping
Route

School voor Fotografie Utrecht
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht
Route

School voor Fotografie Groningen
De Poort
Friesestraatweg 31
9718 NB Groningen
Route